Alla inlägg under mars 2011

Av hanna aronsson - 11 mars 2011 07:14

fyfan vad jag älskar att vakna vid den här tiden på dygnet och upptäcka att det dagsljus ute! det börjar bli vår på allvar ute då. visserligen är det massa snö och slask ute, och man fryser halvt ihjäl när man sticker ut näsan genom dörren. men ändå, det är ljust. och jag fyller år om mindre än tre veckor, 1:a april är datumet då jag kom till världen. och när vi är i april, DÅ är det liksom vår på helt allvar! och det är 98 dagar kvar tills skolavslutningen idag. det låter ju jävligt mycket, men nu har vi massa lovdagar och klassresa osv som tar en del av dagarna, så egentligen är det inte så mycket. ska bli så J Ä V L A skönt med sommarlov! och att jag sen inte behöver återvända tillbaka till den förbannade jävla skitskolan igen efter sommarlovet gör det bara ännu bättre! nåja, jag HOPPAS på att jag inte behöver återvända. jag är såååååå jävla skoltrött, har varit det ända sen slutet av sjuan typ, det är riktigt synd om mig nu faktsikt. men nu ska jag gå upp och göra mig i ordning och käka frukost. kommer komma försent idag eftersom jag missade bussen för tjugo minuter sen, hehe. kanske ska ta skinnjackan idag? invigde den förra veckan, höll dock på att frysa halvt ihjäl.. nej, upp och hoppa!


  

Av hanna aronsson - 10 mars 2011 21:27

jag sitter och stör mig på en jävla massa saker just nu. jag stör mig på att det inte går att skicka sms eller ringa normalt, äckeltelia har krånglat i över två veckor snart

jag stör mig på min äckliga dator som bara laggar och laggar och laggar och laggar och laggar och laggar. förut så laggade den i tio minter, hela skärmen var vit och det lät som om den typ brann, så jag fick panik och gick och duschade. 25 minuter senare, när jag kom ut från duschen så stog den FORTFARANDEN OCH LAGGADE!!!!!!!! mina nerverrrrrrrr..

jag stör mig på att mitt rum är litet, äckligt och har lila tapeter! valde dom när jag var runt 7 år? fult äre iaf. hatar lila och rosa, hemska färger.... försöker täcka väggarna så gott det går med svarta saker, men som sagt så är mitt rum minst i världen, paniiiiiiiiiik.

jag stör mig på att jag har en vägg med speglar i mitt lilla lila rum och en i hallen. blir så jävla bitter när jag ser mig själv i en spegel............

jag stör mig på att jag sitter och äter chips när jag redan har en hemsk kropp, mullig och äcklig.

jag stör mig på att jag som vanligt sitter instängd på mitt lilla lila rum och mögglar och känner mig ensammast i världen. bläää

jag stör mig på brudar som trycker ihop sina tuttar som aaaaaaas när dom tex. tar kort, så att brösten ser tre storlekar större ut. VAD ÄR MENINGEN MED DET!?!?! jag bara undrar. och sen förstår jag inte riktigt vitsen med såna dära spetströjor? varför sätter man på sig ENBART en sån över bh:n? liksom.. nä, fult. gå naken ist, så syns era upptrykta små bröst bättre också.

jag stör mig på när man man verkligen vill lyssna på en låt, och så finns den inte nånstans! inte ens på youtube, och då äre illa. 

jag stör mig på långsamt internet

jag stör mig på att jag aldrig lär mig nånting

jag stör mig på att ovanstående beror på att jag är för lättirriterad och ber allt dra åt fan när det itne går som jag vill direkt

jag stör mig på att jag har både en ukulele och en gitarr men att jag knappt kan spela på nåt av dem

jag stör mig på att min blogg design är fulast i sverige

jag stör mig på hur emo jag låter nu

och jag stör mig så inihelvete på falska små människor


orkade ni er igenom texten? orka er igenom den här låten också när ni ändå är igång, rätt så bra vaaa


Av hanna aronsson - 8 mars 2011 22:27

japp japp japp, det är jag. har liksom inte haft tid till att skriva, eller jo egentligen, men har varit på jävligt dåligt humör de senaste dagarna så har inte pallat med att skriva nåt tyyyyp. kör en snabb update:

i fredags var jag i stan med min kära jennifer :-) inhandlade en ny foundation, två par jeans och två råsnygga t-shirtar. sen blev det mys hemma hos jennifer hela fredagkväll. eller ja... mys och mys, vi var fula och dumma i huvudet som vanligt haha! spelade inte lite roliga videor och fulade oss typ.

på lördag chillade vi mest halva dagen, innan jag gjorde mig iordning för att vid fem dra till orrby och möta tim. det var ju liksom meningen att vi skulle ta bussen till edsvalla och bella, men bussen var för tidig så den missade vi.... raggade skjus i över en timme innan bellas brorsa fick hämta oss, haha. badade jacuzzi och drack lite cider, lagade god mat och glodde på film halva natten hos bella sen :-) 

på söndag hände det inte ett enda jävla skit, låg och slöade hela dagen och var feta.

i går var det skola, kassssssssst. var trött och grinig som en gnu hela dagen, och när jag kom hem efter skolan somnade jag och sov i flera timmmar, fram till 19:30 typ. sov nästan inget den natten.

idag var det värre än nånsin att ta sig ur sängen och iväg till skolan. osminkad och iför mjukiskläder har jag glidit omkring och varit en fara för omvärlden med mitt ovanligt bittra humör. var med jennifer och emma en sväng efter skolan, sen åkte jag till stallet och pysslande om hästarna lite och sen dess har jag inte gjort värst mycket. rensade garderoben förut och hittade min lilla turkosa ukulele längst in, undangömd bland alla kläder. blev sugen på att lira lite, men den var jävligt ostämd.. så den får stå ett tag till. 

imorn äre äntligen dans igen, har inte varit där på två veckor. eller förra veckan var det lov, men ändå. så nu ska det bli skönt att få skaka lite på fläsket igen. ska även passa mormors lägenhet tillsammans med jennifer imorn, hehe. och så ska vi in och kollade efter "festliga" kläder... vet inte om jag gillar den idén riktigt, känner inte för att inhandla något glittrigt som jag kommer använfa typ en gång -.- får se om jag hittar nåt fint som jag kan ha lite när som helst istället. och JA, jag är ekonomisk! nu ska jag göra mig lite o'boy och smörgåsar, sen blir det plugg... eller film? film lät mer lockande. skriver på torsdag eftersom jag inte har tillgång till dator imorn. peace! :-)



Your face looks better bleeding, while my fist still pounds your head
So now you’re the victim, the only way I can get back to a sense that I am a person. Now you know I will defend it.. 





Av hanna aronsson - 3 mars 2011 21:51

ASSÅ ÄRE BARA FÖR MIG SOM TELIA KRÅNGLAR!?!?! det går inte skicka sms knappt, har varit så i snart en vecka. jag börhjar VERKLIGEN tröttna på det, anstränger mig till max med att INTE kasta mobilen i backen med all kraft och typ hoppa på den!! GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAA!!!! fick nyss svar på min fråga: det är inte bara för mig som telia äckel krånglar. FIXA SKITEN FÖR FAN, TELIA! mina nerver, mina nerver..

Av hanna aronsson - 3 mars 2011 20:32

åkte in till stan förut och hälsade på Daniel. blev så jävla glad att se honom, han har blivit sjukt mycket bättre än sist jag hälsade på honom. pratar och skrattar som bara den nu, är glad att det går åt rätt håll!! :-) satt hos honom med Malin i nästan två timmar, kollade gamla bilder och på nån tvserie och sååå. sen tog jag sju bussen hem, träffade sofia som skulle med samma buss. kulkul :-) nu sitter jag häääääääääääär, som alltid. skulle ju köpa ett akvarium förut också, men nej då hade inte mamma plats i sin bil för hon skulle till ikea? stackars mina fiskar, dom kommer dö. drunknar fiskar eller kvävs dom? undrat på det länge nu :S har ont som ett fuck i mitt öga också, kulkulkul!!!!! ska duscha nu, hejä


tänker alltid på daniel när jag hör sån här musik! svensk punk är fina grejer, blir så happy av det



MSN LAGGAR SÅ MAN BEHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVER INTE BOMBA MIG DÄR,TACK

Av hanna aronsson - 3 mars 2011 11:19

tänker alltid på han norsken i sällsapsresan när jag hör "morrn morrn", haha. han är så jävla cool. hade svårt som fan att vakna idag av nån anledning, svårare än vanligt! men när jag efter nästan två timmar lyckades vakna helt så upptäckte jag en vagel i ena ögat så det är helt uppsvullet, fult och ömt som faan. min hals var även skit svullen på samma sida, och läpparna. mysiiiigt! hoppas fan inte att jag blir sjuk nu, för imorn ska jag äntligen vara med min jennifer, vi ska till stan och grejer, färga håret och bara umgås. sen på lördag tar jag med mig tim och sticker till bella. SÅ JAG FÅR INTE BLI SJUK!!!

men nu ska jag gå och få i mig lite frukost (havregrynsgröt med äppelmos eftersom jag intalar mig själv att jag mår bra och blir smal av det) och sen sticker jag till stallet och tar en liten tur i skogen på min bebiiis. för er som inte vet är hon till salu! lilla gumman.. sen om jag hinner ska jag in till stan för att hälsa på Daniel en sväng, OCH köpa ett nytt akvarium efter som det jag har nu har pajat -.- hörs! tjaa


  


min LILLA häst :* vet att jag är cool i arbetsjacka o grejer

Av hanna aronsson - 2 mars 2011 23:01

Av hanna aronsson - 2 mars 2011 20:54

HHHHHHHHHHHHHHHHnvgjdcvjncfjfxnfvmbvhdbfhdbfdhhhsh
dhjdfdjdjdjncxnf

jsdidf GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhAHAHAH!!!!!!!!!


PS. hoppas att min datorjävel dör i AIDS!!!!! DS.

Presentation


Mitt namn är Hanna Aronsson, jag är född 1:a april 1995. Jag bor lite utanför Grums i Värmland och har gjort det i hela mitt liv. Jag är en småtokig liten brud med en jävligt speciell humor och jag har alltid mycket att säga till om vad jag tycker och tän

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards