Alla inlägg den 16 mars 2011

Av hanna aronsson - 16 mars 2011 23:40

höll ju på att glömma! här är dagens bästa låt!



uhhhhhhuä den är så jävla bra!

Av hanna aronsson - 16 mars 2011 23:01

sitter nerbäddad i sängen med ostfrallor och smultron té. det positiva är att det är gott och att jag blir mätt, det negativa är: MASSA SMULOR PÅ TÄCKE! och i hela sängen. känns inte så jävla rockigt. ska läsa igenom två häften som jag har prov i imorgon bara, sen ska jag kolla på nån film som jag inte ens kan stava till, handlar om en hund iallafall och hans husse dör. har inte sett den än, men den ska tydligen vara sorlig och bra. ska gråta som ett litet baaaaarn, känner verkligen för att grina just nu. 

imorgon väntar tre timmars nationella prov i äckelfysik, sen musikprov och sen ska jag till vårdcentralen för att kolla upp bölden bakom mitt högra öra. min hals har blibit helt svullen och öm på höger sida nu också, hoppas verkligen inte att jag måste gå på pencilin eller nåt ;O skjut mig i såfall. men nej, nu ropar den lilla prinsen som ligger på min kudde på mig tror jag, så natti!


  

seeee, vad gosig han är!

Av hanna aronsson - 16 mars 2011 00:17

har röjt undan massa kläder ur garderoben, eller ah, golvet. nästan alla kläder jag äger låg nämligen i en enda röra över hela mitt golv, blandat med smutstvätt och ridkläder. jag vet, jag är lite äcklig av mig. men nu äre bättre! imorn eller på torsdag ska jag damsuga, damma alla hyllor, byta sängkläder och rensa hyllorna. om jag hinner vill säga. funderade på att vara hemma på typ fredag kväll och städa, men känns inte som om jag kommer att vara det. aja, får ta lite städning i taget. 

börjar få ont i halsen också, har typ som en stor klump i halsen när jag sväljer som svider lite, usch! vill inte bli förkyld nu :-( funderar på att stanna hemma från skolan imorgon, vila upp mig lite och samtidigt plugga ikapp. men egentligen måste jag gå.. börjar ligga efter i skolan som fan igen. dessutom kommer klassens NewBody grejer som vi har sålt imorn, så vi ska få med oss dom hem. och jag som har köpt massa trevliga saker, sportbh, strumpor och trosor. älskar NBs grejer, dom är as goa och sitter PERFEKT. och strumporna har perfekt storlek, 33-36. sitter som smeck! sen har jag ju dans imorgon också.. har beslutsångest på om jag ska dra på den eller inte, har verkligen inte tid egentlgen, men vi håller på och lär oss en koreografi till en dans som vi ska ha på uppvisningen till våren, och den är sååå jävla svår! måste verkligen öva som fan på den. aja får se hur jag känner imorn. nu ska jag i alla fall plugga lite till musikprovet som jag har på onsdag, sen ska jag nog, om jag orkar, börja läsa en bok som jag köpte i stan idag. SLASH. en bok som han själv har skrivit, där han berättar om sin uppväxt, sin karriär och sitt drogmissbruk. ska bli rolig att läsa faktiskt. 

bläää min hals! har dessutom värsta bölden bakom höger öra som bara blir större. mamma ska ringa till vårdcentralen imorn om den. kul med sjukhus!! inte. ska till sjukhuset i karlstad 31 mars och få tabletter för min ADHD och nåt mer, kanske kan passa in mitt besök för bölden då så att jag slipper åka till doktorn så många gånger? eeehe vad smart jag är. nej men nu ska jag plugga!


kanske ska visa vad jag fick med mig hem från min korta shoppingrunda förut?


  

en råsnygg magtröja 

jeans shorts

SLASH boken

doftljus som lukar godiiiiiiiiiis


såfort mitt barnbidrag vill komma så ska jag in till stan igen och köpa lite saker som jag inte hade råd med idag. likadana shorts, fast röda. likadan magtröja fast med nirvana tryck på istället, en töjning. nuuuu ska jag nänligen börja töja mina öron har jag bestämt mig för!



Presentation


Mitt namn är Hanna Aronsson, jag är född 1:a april 1995. Jag bor lite utanför Grums i Värmland och har gjort det i hela mitt liv. Jag är en småtokig liten brud med en jävligt speciell humor och jag har alltid mycket att säga till om vad jag tycker och tän

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards