Alla inlägg under mars 2011

Av hanna aronsson - 21 mars 2011 21:47

sitter just nu på en kudde och är jävligt bitter. hade nyss ett smärre utbrott (varför vet jag inte riktigt) och rev typ allt jag hade i rummet typ, smink, kläder, kuddar, böcker, mina väckarklockor (smart av mig -.-) har rivit ut hela madrassen och täcket i min säng och nu ligger allt i en enda hög på golvet......... hatar mig själv lite när jag tänker på att jag måste städa upp allt det här sen, och bädda om min säng, blööö. sen funkade inte min dator, och eftersom jag uppfann ordet SMART, så slog jag med all kraft över hela datorn och lyckades skära upp långfingret :S ont som fan gör det nu, och jag måste gå med ett rosa Hello Kitty plåster över fingret, yay. svider gör det, stackars mig. min hals ömmar, har säkert streptokocker (får svar på det imorn), skallen verker och jag har ett sånt jääääävla sug efter att döda nån!! hatar folk, människan är en äcklig varelse. 

imorn äre tisdag också, veckans absolut tråkigaste skoldag. hoppas jag är rååsjuk imorgon så jag slipper gå. imorgon ska jag även ta min allra sista ridtur på Strawberry... på torsdag flyttar hon nämligen till ett ställe i närheten av göteborg, lilla stumpan :-( ska ta ledigt från skolan på torsdag, ska nämligen med och lämna henne till nya ägarn, kommer vara det bland det jobbigaste jag gjort.. usch.

ska göra nåt annat nu direkt, tjapp

Av hanna aronsson - 21 mars 2011 13:59

sitter i min säng och bögar, framför datorn som vanligt. var hemma vid halv två idag, pappa fick hämta mig eftersom jag hade ont i huvudet, magen och mådde allmänt kasst. fryser som ett djur också, håller säkert på att bli förkyld, bläää. ska nog försöka sova en litenliten stund, får se om jag mår bättre sen så jag kan åka till stallet. har inte varit där på skiiiiitlänge känns det som. ajaäää skriver mer sen ifall det dyker upp nåt intressant i min skalle som jag måste skriva ner, tjapp



dagens mest spelade låt, fyfan vad bra den är!! 

Av hanna aronsson - 21 mars 2011 00:01

ni kommer dö av skratt, kära läsare. det här är den fulaste historia jag någonsin hört, dör varje gång jag tänker på den xD för det är så jävla ful, och bra. här kommer den:


det var en pappa som kom till bb för att träffa sitt nyfödda barn. doktorn mötte honom i dörren med dåliga nyheter: mamman överlevde inte förlossningen.

pappan blev såklart väldigt ledsen, men tröstade sig med att han iallafall fått ett litet barn.
-får jag träffa mitt barn? undrar pappan.
doktorn nickar, och de går till en sal full med små bebisar
-nästa sal! säger doktorn, och de fortsätter gå och kommer in i en sal full av bebisar utan armar.
-finns mitt barn här? undrar pappan
-nej, nästa sal. säger doktorn
i nästa sal som de kommer till ligger det fullt av bebisar utan varken armar eller ben. pappan frågar lite dystert:
-finns mitt barn här då?
doktorn skakar på huvudet:
-nästa sal.
i nästa sal ligger det fullt av små bebishuvuden.
- är nån av dom här mitt barn? undrar pappan.
-nej, nästa sal. säger doktorn.
i nästa sal finns det en enda säng, med en enda kudde, och på kudden ligger det ett litet litet öga. pappan frågar lite dystert om det där var hans barn? och doktorn nickar.
-ja, det här är ditt barn.
pappan blir lite ledsen såklart, men gaskar upp sig och börjar vinka och göra roliga miner till ögat.
-nej tyvärr, säger doktorn, han är blind!




hahah ååååååhh vad kul!!!! jag dör! och ja, jag har en fantastisk humor!

Av hanna aronsson - 20 mars 2011 22:42

asså ärligt!!!!!!! vafan har jag för helvetes jävla skitäckel internet!?!?!? har aldrig varit med om långsammare i hela mitt liv, helt ärligt. eller jo, men inte på länge i alla fall. GAHAhAhihihhahahpooodjfbd!! går så jävla snabbt att ladda ner film, helt sjuuuuk! dö

Av hanna aronsson - 20 mars 2011 19:40

tjo tjena! sitter här med hårfärg i skallen, nu ska min gräsliga utväxt bort! en klasspolare kläckte häromdagen: allvarligt hanna, det ser ut som om du börjar bli skallig! 

just därför tyckte jag att det var dags för att gegga i lite färg! har inte hunnit blogga på hela helgen, så kan dra en liten snabb update.


fredag: skolan. slutade 13.30, tog bussen hem och käkade, sen åkte jag och mamma till säffle. där var jag hos nån slags hudläkare som gav mig nån anisktsbehandlig typ. skööööööööönt som fan! morsans bil höll även på att brinna upp, hahah! nej kanske inte riktigt, men den började ryka och så lös det massa lampor. när jag kom hem duschade jag och gjorde mig iordning snabbt, sen åkte jag in till grums och drack lite öl med trevligt folk. mycket bra fredag! :-) justja! började även töja mitt ena öra idag, wii


lördag: jag och jacob satt och glodde på film till klockan var ungefär sex på morgonen medans P sov. men trots detta så vaknade jag vid halv elva. hjälpte p att städa lite. sen åkte jag och tim till systemet. han ville nämligen inte åka ensam :-) efter att han handlat alkohol till sig själv, åkte vi hem till honom och käkade lite. sen satt jag och kollade på gamla kort med marie medans tim duschade, och sen stack vi till p igen. chillade hela dagen typ. åkte hem på kvällen när min mor o far äntligen hade tid att hämta mig, tog en dusch och åkte sen tillbaka till grums för att glo på film med emma och jennifer. myyyys. dock kollade vi inte klart på en enda hel film eftersom alla sög typ.


söndag: sov till elva idag, sen har jag och jennifer segat bort hela dagen. sköööönt. kommer säkert bli förkyld nu eftersom jennifer var asförkyld, stackarn :-( men skitsamma.


 

min t-shirt är iallafall snygg



HOPPSAN! råkade sitta med hårfärgen i skallen 15 minuter förlänge.. sweet



Av hanna aronsson - 16 mars 2011 23:40

höll ju på att glömma! här är dagens bästa låt!



uhhhhhhuä den är så jävla bra!

Av hanna aronsson - 16 mars 2011 23:01

sitter nerbäddad i sängen med ostfrallor och smultron té. det positiva är att det är gott och att jag blir mätt, det negativa är: MASSA SMULOR PÅ TÄCKE! och i hela sängen. känns inte så jävla rockigt. ska läsa igenom två häften som jag har prov i imorgon bara, sen ska jag kolla på nån film som jag inte ens kan stava till, handlar om en hund iallafall och hans husse dör. har inte sett den än, men den ska tydligen vara sorlig och bra. ska gråta som ett litet baaaaarn, känner verkligen för att grina just nu. 

imorgon väntar tre timmars nationella prov i äckelfysik, sen musikprov och sen ska jag till vårdcentralen för att kolla upp bölden bakom mitt högra öra. min hals har blibit helt svullen och öm på höger sida nu också, hoppas verkligen inte att jag måste gå på pencilin eller nåt ;O skjut mig i såfall. men nej, nu ropar den lilla prinsen som ligger på min kudde på mig tror jag, så natti!


  

seeee, vad gosig han är!

Av hanna aronsson - 16 mars 2011 00:17

har röjt undan massa kläder ur garderoben, eller ah, golvet. nästan alla kläder jag äger låg nämligen i en enda röra över hela mitt golv, blandat med smutstvätt och ridkläder. jag vet, jag är lite äcklig av mig. men nu äre bättre! imorn eller på torsdag ska jag damsuga, damma alla hyllor, byta sängkläder och rensa hyllorna. om jag hinner vill säga. funderade på att vara hemma på typ fredag kväll och städa, men känns inte som om jag kommer att vara det. aja, får ta lite städning i taget. 

börjar få ont i halsen också, har typ som en stor klump i halsen när jag sväljer som svider lite, usch! vill inte bli förkyld nu :-( funderar på att stanna hemma från skolan imorgon, vila upp mig lite och samtidigt plugga ikapp. men egentligen måste jag gå.. börjar ligga efter i skolan som fan igen. dessutom kommer klassens NewBody grejer som vi har sålt imorn, så vi ska få med oss dom hem. och jag som har köpt massa trevliga saker, sportbh, strumpor och trosor. älskar NBs grejer, dom är as goa och sitter PERFEKT. och strumporna har perfekt storlek, 33-36. sitter som smeck! sen har jag ju dans imorgon också.. har beslutsångest på om jag ska dra på den eller inte, har verkligen inte tid egentlgen, men vi håller på och lär oss en koreografi till en dans som vi ska ha på uppvisningen till våren, och den är sååå jävla svår! måste verkligen öva som fan på den. aja får se hur jag känner imorn. nu ska jag i alla fall plugga lite till musikprovet som jag har på onsdag, sen ska jag nog, om jag orkar, börja läsa en bok som jag köpte i stan idag. SLASH. en bok som han själv har skrivit, där han berättar om sin uppväxt, sin karriär och sitt drogmissbruk. ska bli rolig att läsa faktiskt. 

bläää min hals! har dessutom värsta bölden bakom höger öra som bara blir större. mamma ska ringa till vårdcentralen imorn om den. kul med sjukhus!! inte. ska till sjukhuset i karlstad 31 mars och få tabletter för min ADHD och nåt mer, kanske kan passa in mitt besök för bölden då så att jag slipper åka till doktorn så många gånger? eeehe vad smart jag är. nej men nu ska jag plugga!


kanske ska visa vad jag fick med mig hem från min korta shoppingrunda förut?


  

en råsnygg magtröja 

jeans shorts

SLASH boken

doftljus som lukar godiiiiiiiiiis


såfort mitt barnbidrag vill komma så ska jag in till stan igen och köpa lite saker som jag inte hade råd med idag. likadana shorts, fast röda. likadan magtröja fast med nirvana tryck på istället, en töjning. nuuuu ska jag nänligen börja töja mina öron har jag bestämt mig för!



Presentation


Mitt namn är Hanna Aronsson, jag är född 1:a april 1995. Jag bor lite utanför Grums i Värmland och har gjort det i hela mitt liv. Jag är en småtokig liten brud med en jävligt speciell humor och jag har alltid mycket att säga till om vad jag tycker och tän

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards